۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۰۰

در شیراز؛

هفدهمین جشنواره نمایش عروسکی کانون پرورش فکری فارس آغاز شد

هفدهمین جشنواره نمایش عروسکی کانون پرورش فکری فارس آغاز شد

شیراز- هفدهمین جشنواره نمایش عروسکی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفدهمین جشنواره نمایش عروسکی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس از صبح یکشنبه با اجرای نمایش «آرش» کاری از اعضای مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ شیراز در مجتمع فرهنگی هنری اداره کل کانون فارس آغاز شد.

همچنین صبح امروز پنج نمایش « بچه خرس از شاخه پایین نمی آید»، «پروانه بد اخلاق»، «آوازی برای وطن»، «آرزوی مترسک»، «داستان موش و قورباغه» به ترتیب از مراکز فرهنگی هنری شماره ۲ صفاشهر، قیروکارزین، شماره ۱ شیراز، کازرون و فسا به اجرا در آمد.

در بعد از ظهر اولین روز جشنواره نیز نمایش های «ماهی و دریا» از مرکز فرهنگی هنری صدرا، «کلاغ ها» از مرکز فرهنگی هنری شماره یک داراب، «پری دریایی» از مرکز فرهنگی هنری لارستان ، «ننه بی نوا» از مرکز فرهنگی هنری شماره یک شیراز و  «نمایش هی با من دوست می شوی» از مرکز فرهنگی هنری بوانات اجرا می شود.

هفدهمین جشنواره نمایش عروسکی اداره کل کانون فارس تا ظهر روز سه شنبه ۹ شهریور ماه ادامه دارد و در آن ۲۳ گروه نمایشی از ۱۸ مرکز فرهنگی هنری کانون استان فارس با هم به رقابت می پردازند که از این میان ۳ گروه نمایشی منتخب در جشنواره کشوری این رویداد فرهنگی شرکت می کنند.

کد مطلب 3754000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha